zondag 9 januari

Vandaag is het hoogfeest van de openbaring van de Heer aan de volken, ook wel genaamd Epifanie of Driekoningen.

In deze eucharistieviering, waarin emeritus-pastoor (en emeritus-professor) Jan Visser voorgaat, met assistentie van lector Bart Sonnenschein, bidden we:

voor Sannie Jans, die vrijdag is overleden, en voor haar achterblijvende familie,

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Martha Nieuwenhuizen,

voor de zieken, speciaal Suus Bikker, die deze week een zware operatie moet ondergaan, Martha Tesink in het ziekenhuis, Els Bruggeman en Ben van Wettum,

en in de voorbeden de intenties van deze dag. Dit wordt vandaag verwoord door Antonie van Aartsen.

 

Sannie Jans kreeg op 23 december j.l. van de specialisten te horen dat verdere behandeling niet meer mogelijk was. Haar gezondheidssituatie was heel snel achteruit gegaan, maar zij bleef nog wel thuis. Zij had het erg benauwd waardoor zij nauwelijks nog iets kon ondernemen. Op 3 januari j.l. werd zij opgenomen in het ziekenhuis om te zien of verlichting van haar benauwdheid nog mogelijk was. Afgelopen vrijdag 7 januari is zij daar overleden.

Aanstaande donderdag 13 januari zal in onze kerk om 12.30 uur haar uitvaartdienst worden gehouden, met aansluitend afscheidnemen en condoleren in de Akker.

 

Pastoor Leen Wijker is nog tot en met zaterdag 15 januari met vakantie. De pastorie blijft bewoond. En voor pastorale noodsituaties kunt u zich wenden tot Antonie van Aartsen.

 

Volgende week zondag is de redactiesluiting voor de nieuwe Sint Vitus.