zondag 2 december

Het is vandaag de eerste zondag van Advent.

In deze eucharistieviering voor jong en oud gaat pastoor Leen Wijker voor. Hij wordt geassisteerd door lector Bart Sonnenschein, de kinderkerkleiding, de kinderen, en nog enkele parochianen. Alle kinderen blijven bij de viering aanwezig.

We bidden:

voor parochianen met wie we ons verbonden voelen, en we noemen vandaag Els Bruggeman.

De voorbeden worden uitgesproken door Nienke Nieuwenhuizen.

De maandelijkse extra collecte is vandaag bestemd voor diaconaal werk in Hilversum (de projecten: Hulp in Praktijk en SchuldHulpMaatje).

 

Er is weer een bezinningsboekje uitgegeven, getiteld: “Ik zal er morgen zijn”, ter voorbereiding op het Kerstfeest. Het boekje kost 1 euro.

 

Ook zijn de posters voor de Kerstvieringen weer gedrukt. Voor een ieder die wil helpen om ze te verspreiden en op te hangen, liggen deze posters klaar op de tafel in de Akker. Daar liggen ook de intekenlijsten waarop u zich kunt opgeven om op Kerstavond een uurtje te komen helpen met koffieschenken, en dergelijke. Vele handen maken licht werk en de voorbereidingscommissie dankt u alvast voor uw medewerking.

Tenslotte kunt u in de Akker ook de bestelde missiekalenders 2013 in ontvangst nemen bij Erik Molenaar, tegen betaling van 8 euro.